Događaj koji se pamti

Događaj koji se pamti

May 15, 2013
|
comments off
|

Beograd, 15.05.2013.

U saradnji sa Asocijacijom laboratorijskih tehničara i tehnologa Srbije (ALTTS), privredno društvo Layon d.o.o. organizovalo je 15. maja 2013. stručni sastanak i akreditovano predavanje sa temom
„Bolesti tonzila i neophodnost laboratorijske dijagnostike“.

Prelepu salu hotela „Nevski“ u Beogradu ispunilo je više od 100 učesnika iz 25 beogradskih zdravstvenih ustanova, primarnog, sekundarnog i tercijarnog nivoa zdravstvene zaštite i privatnih laboratorija.

Pozdravne reči dobrodošlice učesnicima je uputio g-din Milan Smiljanić, direktor Layon d.o.o. Prvi predavač, dr Branko Plazinčić, spec. ORL, govorio je o akutnim i hroničnim bolestima tonzila sa kojima se svako od nas susreo bar jednom u životu kao i o načinu njihove laboratorijske dijagnostike i lečenja. Dr Plazinčić je ovim predavanjem pokazao da svoje znanje i veliko iskustvo želi i ume da prenese i time potvrdio da smo izabrali pravog stručnog saradnika.

Na njegovo predavanje nadovezala se mr ph Dragana Tucaković, zaposlena u Layon-u, koja je predstavila VACUETTE proizvode iz programa proizvođača Greiner Bio-One. Poseban akcenat je stavljen na tzv. „safety“ proizvode koji pružaju potpunu zaštitu zdravstvenog osoblja i pacijenata od povreda ubodom na iglu.

Po završenom predavanju, prisutni su imali priliku da pogledaju sve VACUETTE proizvode i da se na licu mesta uvere u funkcionalnost i kvalitet promovisanih artikala. Posebnu zainteresovanost iskazali su za Premium Safety Needle, odnosno iglu sa integrisanim držačem čija primena će u budućnosti pozitivno uticati na njihovu zaštitu na radu.

Na kraju predavanja reči zahvalnosti privrednim društvom Layon uputio je predsednik ALTTS-a, g-din Branimir Spasojević, ističući izvanrednu saradnji koja će se svakako nastaviti i ubudućnosti. Prva prilika za to je Simpozijum laboratorijske dijagnostike Republike Srbije sa međunarodnim učešćem, koji će se održati na Tari, u period od 23.-25.05.2013.

Uz posluženje i koktel, svim učesnicima su podeljeni sertifikati.

Današnji skup je još jedna potvrda da zaposleni u Layon-u konstantno rade na unapređenju saradnje sa kupcima, ne samo na komercijalnom planu već podržavaju njihovu edukaciju i stručno usavršavanje.

SR | EN