Društvena odgovornost Layon d.o.o.

Društvena odgovornost Layon d.o.o.

January 25, 2016
|
comments off
|

Pomažemo sportske klubove pojedince

slika kola

Posebnu pažnju poklanjamo društvenoj odgovornosti kroz niz humanitarnih akcija, ali i posvećenosti radu sa mladim i talentovanim ljudima u svim oblastima – od nauke do sporta.

Vlasnik i direktor firme, gospodin Milan Smiljanić, je dugogodišnji sportski radnik. U periodu od 2000 – 2004 godine je obavljao funkciju generalnog menadžera Košarkaškog kluba Partizan.

Layon d.o.o. je glavni finansijer i donator Košarkaškog kluba «Skadarlija». Takođe pomažemo i rad Košarkaškog kluba «Vizura» i Košarkaškog kluba «Sava». Smatramo da je posvećenost mladih sportu veoma bitna, jer na taj način prihvataju sportsku filozofiju koja im omogućava da postanu zdrave ličnosti.

U našem poslovanju ne razmišljamo samo o profitu, već iskazujemo stalnu brigu prema društvu u kome živimo. Deo profita koji ostvarujemo doniramo onima kojima je to najpotrebnije. Naše donacije zdravstvenim ustanovama su u vidu medicinske i druge opreme ali i u svrhu edukacije i usavršavanja zaposlenih u ustanovi koja je neophodna za kvalitetno pružanje usluge zdravstvene zaštite pacijentima.

SR | EN