VESTI

 • POSVEĆENOST KUPCIMA – CILJ NAŠEG POSLOVANJA

  • Šabac, 18.06.2019.

   Dugogodišnja saradnja sa Opštom bolnicom “Dr. Laza K. Lazarević” Šabac rezultovala je održavanjem kontinuirane medicinske edukacije u Klubu Opšte bolnice Šabac 18.06.2019.

   Predavanja sa temom:

   1. Preanalitička faza laboratorijskog rada- najčešći uzrok Laboratorijskih grešaka – predavač Dalibor Vladušić
   2. Laboratorijski nalazi pacijenata obolelih od sistemskog eritemskog lupusa

    

   Predavač Svetlana Tozev, visoki strukovni medicinski tehnolog privukla su pažnju prisutnih i potvrdila da kvalitet Greiner proizvoda, kao i posvećenost ekskluzivnog distributera LAYON-a ovom renomiranom svetskom proizvođaču potvrđuju dobitnu formula za uspeh i kontinuitet u saradnji.

   Sigurni smo da stalno prisustvo i poseta ustanovama, sa akcentom edukacije na preanalitičku fazu, u kojoj Greiner epruvete postaju nezamenljivi deo procesa, zadržava LAYON kao jedan od lidera na ovom tržištu.


   LAYON na kongresu EuroMedLab Barcelona 2019

   Barselona, 19.-23.maj 2019.

    

   Barselona je u periodu od 19. do 23.maja 2019. bila domaćin 23. po redu IFCC-EFLM evropskog kongresa kliničke hemije i laboratorijske medicine pod nazivom EuroMedLab Barcelona 2019.

   Tokom pet dana kongresa, održan je niz zanimljivih stručnih predavanja o najnovijim pitanjima i dostignućima u laboratorijskoj medicini i  predstavljen budući koncept njenog razvoja.

   U izložbenom delu, vodeće svetske kompanije iz oblasti in vitro dijagnostičke industrije prikazale su najnovije proizvode. Među izlagačima bila je i kompanija Greiner Bio-One GmbH, čuvena po svojim VACUETTE® i MiniCollect® proizvodima za uzorkovanje krvi koji slove za jedne od najkvalitetnijih na tržištu a čiji je Privredno društvo LAYON d.o.o. ekskluzivni zastupnik za Srbiju.

   Predstavnica LAYON-a, Dragana Vilić, posetila je ovaj značajan kongres i stekla nova saznanja o trendovima u laboratorijskoj medicini koju sada poznajemo a koja će u narednim godina, sasvim sigurno, proći kroz velike promene.

SR | EN