VESTI

 • NEVSKI 2019 – TRADICIJA, POVERENJE, KVALITET

  • Beograd, 09.05.2019.

   Tradicija duža od 5 godina nastavljena je i u 2019.godini okupljanjem 09.05.2019. u hotelu “Nevski” u Beogradu. Naši kupci ispunili su salu hotela “Nevski” i još jednom pokazali poverenje u kvalitet Greiner Bio-One proizvoda čiji je Layon ekskluzivni distributer od 2005.godine.

   Akreditovana predavanja sa temom “Hemoliza kao kriterijum za odbacivanje krvi” i “Laboratorijski nalazi pacijenata obolelih od sistemskog eritemskog lupusa” bila su veoma interesantna za učesnike ovog skupa.

   Mr ph Zorica Šumarac, član borda EFLM,  predstavila je nove EFLM-COLABIOCLI preporuke za vensko uzorkovanje krvi koje su veoma značajne za preanalitičku fazu.

   Naša gošća iz Greiner-a, Agnieszka Molas-Kilianek, Application & Product Specialist/Preanaytics, zajedno sa koleginicom mr ph Draganom Vilić prezentovala je značaj “safety” sistema u zaštiti zdravstvenih radnika i pacijenata, a prezentacija Vein Viewer-a (aparata za detekciju i vizuelizaciju vena) bila je veoma značajna za slušaoce zbog uvođenja novih tehnologija i nade da će takvi aparati biti korišćeni u svakodnevnom radu u zdravstvenim ustanovama.

   Na kraju moramo preneti utiske svih prisutnih koji su iskazali veliko zadovoljstvo prisustvom na ovom skupu i još jednom se potvrdilo da je kvalitetan proizvođač, pouzdan i efikasan distributer i edukovani i zadovoljni korisnici dobitna formula za uspeh!

    

SR | EN